Luscher & Matiesen Muhu Veinitalu RESTORAN
RESTORAN AVATUD ENAMUS PÄEVADEL 12-21 (soovitame helistada ja kontrollida)
Muhu Veinitalu toidud valmivad peamiselt värskest kohalikust toorainest ja saarte hooajalistest saadustest. Meie peakokaks on mitmes Michelin tärnirestoranis peakokana töötanud soomlane Kim Päivästö. Kim on valitud Soomes ka aasta kokaks. Kimi toitudes on tunda rahvusvahelise tippkoka täpset käekirja maitsete kombineerimises, tehnikas ja harmoonias. Kuigi Kim on pigem tuntud nagu “fine dining kokk”, ta seda meie juures ei tee. Meie teeme “NICE DINING” stiilis süüa. Tere tulemast proovima!
Muhu Veinitalu spetsialiteet on 10 tundi maa all küpsenud kohalikust lambast valmistatud "Koopalammas". Korraldame Koopalambaõhtusööke tavaliselt korra nädalas enamasti laupäeviti. Jälgi meie Instagram-profiili www.instagram.com/muhuveinitalu , et teada saada meie tegevustest.
Gruppidele pakume ka maitsvaid lõuna- ja õhtusööke buffee-stiilis. KÜSI PAKKUMIST!
MUHU VEINITALU MENÜÜ
EELROAD
Crème ninon
Külm hernesupp, marineeritud herned, karulauk ja hapukoor
11€
Tuulehaugi äkis
Tuulehaugi äkis Muhu Veinitalu õunamahla-ponzukastme, jalopeno ja mädarõikaga
12€
Beef pastrami
Veiseliha pastrami marineeritud punasibula, ürdimajoneesi ja sinepiseemnetega
13€
PEAROAD
Kala á la meuniér
Praetud kala pruunistatud või kastmes ja purustatud kartuliga
17€-22€ (sõltuvalt kalast)
Kofta vardad
Muhu lamba kofta-vardad harissa majoneesi, küüslaugukastme ja salatiga. Kõrvale purustatud kartulid pruuni või ja peterselliga.
22€
Varajane kapsas cashew-pähkli kreemiga
Grillitud varajane kapsas cashew-pähkel kreemi, chimichurri ja parmesaniga
15€
MAGUSTOIT
Jogurdimousse
Maitsestatud maasikad, hibiscus ja jogurdimousse
9€
#NICEDINING by Chef Kim Päivästö
Info ja broneeringud: +372 53 309 912, booking@veinitalu.ee
Luscher & Matiesen Muhu Veinitalu, Vahtraste, Muhu vald, Saare maakond, Eesti, T +372 53 309 912, E booking@veinitalu.ee